Avainsana-arkisto: tiedote

Tiedote 1/2018

Kauden päätöstilaisuus

Kauden päätöstilaisuus järjestetään 9.11.2018 klo 18.00 alkaen 100Sauna-tiloissa Isolinnankatu 22B, 28100 Pori. Muistakaa ottaa aiempiin kertoihin viitaten myös käteistä rahaa mukaan! Tilaisuudessa on tarjolla ruoat ja juomat. Kutsu on tulossa myöhemmin ja ajoissa jäsenmaksun maksaneiden ”palkinto” tullaan jakamaan myös ko. tilaisuudessa.

Sählyvuoro

Sählyvuoro alkaa maanantaina 15.10. klo 20-21.30 Vähärauman koululla. Vuoro maksaa osallistujilta 10€ / kausi. Emme saaneet aiemmin käytössä ollutta perjantaivuoroa, mutta kokeillaan miten maanantaivuoro lähtee liikkeelle.

Tietosuoja-asetus

Erotuomarikerho on alkanut noudattamaan toukokuussa voimaan tulluttu uutta tietosuoja-asetusta. Asetukseen liittyvä dokumentaatio löytyy kerhon nettisivuilta. Tästä tiedotettiin jäsenistöä jo kesäkuussa.

Kerhotuotteet ja erotuomarivarusteet

Kerhotuotteista tulee erikseen kyselyä taas keväällä tai kiinnostuksen mukaan. Yksittäisiä tuotteita emme lähde tilamaan, mutta jos on useampia kiinnostuneita tilaamaan niin katsotaan sitten tilanteen mukaan. Aiemmin on pyydetty nappisten lisäämistä kerhotuotevalikoimaan, mutta se on mahdoton toteuttaa, koska Stadium Team Sales ei myy kenkiä vaan niiden ostaminen tapahtuu suoraan myymälästä. Tästä johtuen kenkiä ei tulla lisäämään tilattaviin tuotteisiin, koska emme niitä voi tilata.

Niken erotuomarivarusteita on alustavien tietojen mukaan tulossa laajemmin saataville vuodenvaihteen tienoilla. Liiton erotuomareillakin on ollut haasteita saada varusteita, joten me emme ole tässä poikkeus. Tilaus tullaan tekemään aikaisin keväällä. Tuotepakettien hinnat ovat vielä avoinna. Asiasta tullaan tiedottamaan jäsenistöä heti kun tiedämme tarkemmin tuotteiden saatavuusajankohdasta. Suositus on, että jäsenistö odottaa yhteistilausta, jolloin hinnat ovat varmasti edullisemmat kuin itse tilatessa.

Erotuomarikerho on ottanut myyntiin rajatun määrän pipoja. Pipon hinta on 10€/kpl. Tilaukset rahastonhoitaja Pasi Laiholta.
pasi.laiho@porinerotuomarit.fi
040 702 6038

Kerhon piippiliput
Kerhon piippiliput ovat olleet melko vähäisellä käytöllä pl. Veikkausliigaottelut. Halutessaan jäsenistö voi niitä vapaasti lainata. Lippujen lainauksen tärkeysjärjestys menee ottelun tason mukaan, eli päällekkäisissä varauksissa korkeamman ottelun haltija saa ne käyttöönsä. Lainauksen tiimoilta voi olla yhteydessä kerhon puheenjohtaja Petri Viljaseen, puh. 040 960 2523

Johtokunta

Tiedote 1/2015

Tervehdys

Nurmikentät vihertävät jo mukavan näköisesti ja kausi 2015 on valmis alkamaan todenteolla. Talvi meni kerhomme osalta erittäin hienosti ja siitä kiitos kuuluu teille, jotka toimitte tuomareina lukuisissa treenipeleissä sekä turnauksissa. Erityisesti haluan kiittää kerhon erotuomariasettelijaa Marko Räsästä, jolla on ollut treenipelien kanssa kädet täynnä töitä.

Tulevaisuudessa jäsenistö voisi kuitenkin olla aktiivisempi talven aikana turnauksissa ja treenipeleissä, joita pelataan Porissa jo erittäin paljon nykyisin.

Maaottelumatka 13.6 Suomi-Unkari

Kerho järjestää maaottelumatkan Helsinkiin lauantaina 13.6.2015. Tilattuna on iso bussi ja 20 lippua. Toki jokaisella on itse mahdollisuus hankkia lippu peliin ja käyttää kerhon järjestämää kuljetusta, jonka omavastuu jäsenelle on 15€ sisältäen menopaluu kuljetuksen Olympiastadionille.

Lisenssit

Muistakaa hoitaa lisenssit kuntoon. Suomen Palloliitto edellyttää, että jokaisella erotuomarilla on lisenssi voimassa. Esimerkiksi erotuomarikorttia ei enää saa, jos ei maksa lisenssiä.

Kerhotuotteet

Moni on jo varmasti tietoinen, että kerhomme tekee yhteistyötä Stadiumin kanssa. Aikaisemmin  kerhotuotteemme olivat Stadiumin omaa merkkiä nimeltään SOC, mutta nyt niiden hinnat ovat oleellisesti kallistuneet sekä joidenkin tuotteiden saatavuus on merkittävästi heikentynyt,  joten vaihdamme tuotemerkkiä. Tulevaisuudessa käytämme NIKE-merkkisiä tuotteita. Tällä takaamme, että jäsenistömme kulkee tyylikkäissä ja laadukkaissa asusteissa. Tuotteita pääsee sovittamaan Porin Stadiumilla, joka sijaitsee kauppakeskus Puuvillassa. Näistä tulee vielä sähköpostilla tarkemmat tiedot lähiaikoina.

Kerholla on myynnissä myös FOX40 pillejä hintaan 5€/kpl, muutamia korttikansioita jotka sisältävät punaisen ja keltaisen kortin sekä muistiinpanoblokin hintaan 5€/kpl.

Myös tyylikkäitä kerhon logolla varustettuja pipoja ja tuubihuiveja on myynnissä 10€ kappalehintaan.

Pori Cup 23.–26.7.2015

Pori Cupin 10-vuotisjuhlaturnaus pelataan heinäkuussa ympäri Poria. Viime vuonna hoidimme ansiokkaasti yli 500 erotuomaritehtävää 4 päivän aikana. Tietenkin pyrimme vähintään samaan määrään  ja miksemme jopa parantaisi vielä. Tämä vaatii jäsenistöltämme jälleen kerran panostamista ja venymistä kyseisen turnauksen läpiviemiseksi. Useampana vuotena kerhomme on saanut paljon positiivista palautetta tuomaritoiminnasta, joten näen tämän hyvänä positiivisena näkyvyytenä meidän kerhollemme. Toivottavasti mahdollisimman moni on käytössä turnauksessa.

Poissaolot

Valitettavasti viime kaudella poissaolojen määrä peleistä oli 30. Voisimme yhdessä yrittää kaudelle 2015 parantaa huomattavasti tätä asiaa. Jokainen vastaa itse, että hoitaa omat pelinsä, ja mikäli ei jostain syystä pääse itselle aseteltuun peliin, niin hoitaa itselleen sijaisen. Muistakaa, että soittamalla muille tuomareille tuuraajan löytäminen on helpompaa. NÄIN TOIMITAAN: KOLMIKKOPELEISSÄ EROTUOMARI  SOITTAA PARI PÄIVÄÄ ENNEN OTTELUA AVUSTAVILLE JA VARMISTAA HEIDÄN SAAPUMISENSA, KIMPPAKYYDIT YMS. MIKÄLI SOITTOA EI KUULU, AVUSTAVA OTTAA YHTEYTTÄ EROTUOMARIIN.

 

Lopuksi haluan toivottaa kaikille erittäin menestyksekästä ja mukavaa kautta 2015. Tehdään kerhona tästä hieno kesä satakuntalaiselle jalkapallolle omalla panoksellamme.

NÄHDÄÄN KENTILLÄ!

Kerhon puheenjohtaja
Petri Viljanen

Tiedote 1/2014

Kesä alkaa jo häämöttämään ja on aika miettiä tulevaa jalkapallokautta.

Tuomarikurssit

Ensinnäkin, muistakaa levittää tuomaritoiminnan ilosanomaa tutuillesi ja kerro hienosta harrastuksesta joka vie mukanaan! Tarvitsemme uusia tuomareita mukaan toimintaan ja voit olla tässä osaltasi avustamassa.

Peruskurssi
Jalkapalloerotuomarikoulutus järjestetään kolmena eri koulutuspäivänä. Lisäksi järjestetään tutustumisottelut huhtikuussa. Ensimmäinen jakso on sunnuntaina 9.3 klo 10 alkaen Karhuhallin luentotilassa (2.krs). Muut jaksot ovat 12.3 ja 17.3.

Jatkokurssi
Erotuomareiden PAKOLLINEN jatkokurssi tullaan järjestämään 18.3 klo 18 alkaen Karhuhallin luentotilassa (2.krs). Jatkokurssin jälkeen on mahdollisuus suorittaa kuntotestit. Muistakaa ottaa sääntökirja mukaan!

Lisätiedot kursseista ja ilmoittautumiset Petri Viljanen 0409602523 / petri.viljanen@porinerotuomarit.fi

Kerhotuotteet

Kerhotuotteita on tilattuina varastoon jonkin verran. Seuratkaa tuotteita myös netistä sivuiltamme! Seuraavia tuotteita voit kysellä Jan Fröberiltä, p. 0505882140.

  • T-paita 10€/kpl. Paidan rinnuksessa kerhon logo
  • Tuulipuku 50€/kpl. Tuulipuvun rinnuksessa kerhon logo
  • Pipo/hanskasetti 15e/setti. Pipossa kerhon logo

KÄTEISMAKSU NOUDETTAESSA !

Tuomariasut 2014

Palloliitto ei tänä vuonna päätynytkään valitsemaan Adidaksen tuomarikokonaisuutta, vaan uusi erotuomareiden vaatettaja on Micron. Tuotteet tullaan tilaamaan yhteistilauksena kun saamme tarkempaa tietoa.

Uudet palkkiot

Piirihallitus on käsitellyt alueemme erotuomarikerhojen esittämät palkkiot kaudelle 2014-2015. Uudet palkkiot on neuvoteltu kahden vuoden sopimuksella. Uudet palkkiot ovat olleet voimassa 3.2.2014 alkaen. Päivitetyt palkkiot löytyvät piirin nettisivuilla.

Vuosikokous

Ennakkotietona, että vuosikokous tullaan pitämään 9.3 klo 17 Karhuhallin luentosalilla (2. krs).

Aktiivisten viheltäjien palkitseminen

Kerhon toiminnan kehittämisen apuna ovat olleet tietysti kaikki erotuomarit, mutta erityiskiitoksen ansaitsevat valtakirjan palauttaneet henkilöt. Allekirjoitettuaan valtakirjan erotuomari lupautuu maksamaan kerholle ns. kerhorahaa suuruudeltaan 1€ / ottelu nettopalkkiosta. Kerhorahan pidättäminen tapahtuu hyvin yksinkertaisesti: lähetätte täytetyn ja allekirjoitetun valtakirjan tuomarilaskujen mukana piiritoimistoon (EI SÄHKÖISENÄ, vaan allekirjoitettuna paperiversiona). Eli täytätte laskut entiseen tapaan, mutta saatte nettopalkkiosta yhden (1) euron vähemmän käteen. Lisätietoa asiasta voi kysellä Petri Viljaselta. Valtakirjan palauttaneita henkilöitä tullaan huomioimaan jatkossakin entistä paremmin. Listauksen parhaiten kerhorahaa keränneistä löydät kerhomme nettisivuilta. Kerhon johtokunta on päättänyt, että 28.2 piiristä kysyttävän listauksen mukaan valtakirjan jättäneet saavat kevään koulutuksissa vuoden 2014 sääntökirjan (arvo 5e). Eli vielä ehdit täyttämään valtakirjan, löydät sen alla olevasta linkin takaa!

Tiedote 5/2013

FUTSAL

Taas on se aika vuodesta kun syksyn viimeiset jalkapallo-ottelut alkavat olla käsillä ja on aika pikkuhiljaa siirtyä futsalin pariin. Kurssien tiedot löytyvät myös osoitteesta www.porinerotuomarit.fi (tapahtumakalenteri / tiedote 5/2013). Futsalin kursseja menee seuraavasti:

Porissa pidettävät kurssit

  • Futsaltuomarien peruskurssi sunnuntaina 13.10 klo 10:00 alkaen Karhuhallin luentosalissa (2. krs)
  • Futsaltuomarien jatkokurssi tiistaina 8.10 klo 17:30 alkaen Karhuhallin luentosalissa (2. krs). Korkeamman sarjan viheltäjille juoksutesti

Tampereella pidettävät kurssit

  • Futsalin koulutus- ja testaustilaisuus kakkosen tuomareille lauantaina 12.10 Lisätiedot Petri Viljaselta

Kouluttajana Porin kursseilla Ville Tiljander puh. 0503303308. Ilm ja lisätiedot Jouni Ahl kilpailupäällikkö puh 050-3640487, email: jouni.ahl[a]palloliitto.fi. www.satakunta.palloliitto.fi tai erotuomarivastaava Petri Viljanen, 040-9602523, petuv87@gmail.com

Kerhotuotteet

T-paitoja sekä pipo/hanskasettejä on tilattuina varastoon jonkin verran. Hintaa pipo/hanskasetille tulee 15e. Seuratkaa tuotteita (kuvasto tulossa) myös netistä sivuiltamme!

Uutuutena tarjoamme myös teknisiä alusvaatteita (ei kerhon logopainatusta): tekniset alushousut (ns. pitkät boxerit) ja pitkähihainen tekninen aluspaita settihintaan 40e. Yksittäin ostettuina alushousut 20e, pitkähihainen aluspaita 22e. Koot S-XXL, väri musta. Tilaukset maanantaihin 7.10 mennessä allekirjoittaneeseen.

Tuomariasut Adidas14

Tuotteet tilataan yhteistilauksena yhteistyökumppaniltamme Pyörä-Nurmelta. Tuotteiden hintatietojen ja palloliiton virallisten värivalintojen selkiydyttyä tehdään yhteystilaus mahdollisimman nopeasti (oletettavasti lokakuun aikana). Tuotteet saapuvat mitä ilmeisemmin sitten vuodenvaihteen jälkeen, eli olemme ensimmäisten joukossa käyttämässä uusia tuotteita.

Keskustele ja verkostoidu

Voit olla yhteydessä kerhon jäseniin monin eri tavoin. Pelejä annetaan ensisijaisesti pois puhelimien välityksellä, seuraavina vaihtoehtoina sähköposti, tekstiviesti, facebook.

Voit osallistua keskusteluun myös facebook-sivuillamme. Löydät uusimmat tiedotteet, tärkeimmät linkit, kuvia yms. kerhon nettisivuilta.

Pikkujoulut

Pikkujoulut vietetään Pietniemen saunatuvalla lauantaina 30.11. Tarkemmat tiedot tapahtumasta ja osallistumisesta ilmoitetaan myöhemmin.

Uudet tuomarit

Uusia tuomareita on saatu mukaan toimintaan. Tervetuloa Poriin ja Porin Erotuomarit ry:n toimintaan; pelejä tulee varmasti riittämään.

Pekka Rotola-Pukkila Kauhajoelta on muuttanut Poriin ja tulee mukaan toimintaan. Pekan yht.tiedot: 0400440285, pekka.rotolapukkila@luukku.com

Santeri Ojala Turusta tulee mukaan toimintaan. Santerin yht.tiedot: 0505964015, santeri.ojala93@gmail.com

terv. Henrik Grönblom
PE-53 sihteeri