Avainsana-arkisto: nuijaturnaus

Nuijaturnaus Raumalla

Kerhomme osallistui 50-vuotiaan Rauman Erotuomarikerhon Nuijaturnaukseen lauantaina 8.11.2014. Nuijaturnaukseen osallistui viisi erotuomarikerhoa: Turusta, Tampereelta, Keski-Uudeltamaaalta, Porista ja Raumalta.

Sijoituimme kahdella voitolla ja kahdella tappiolla turnauksessa kolmansiksi. Tunteita ei jälleen puuttunut ns. paikalliskamppailussa Satakunnan piirin herruudesta.

Joukkue

Janne Koivisto
Jarno Haanpää
Ville Tiljander
Henrik Grönblom
Antti Kemppinen
Juho Kemppinen
Eemeli Vappula
Tommi Laaksonen
Marko Pihlajamäki
Jussi Knuutila
Jori Luukko

Ottelut                                              

Kujek – Pori         1-4
Pori – Rauma      1-2
Pori – Turku        1-4
Tampere – Pori   0-2

Maalintekijät

Tommi Laaksonen  4
Juho Kemppinen    3
Ville Tiljander         1

Joukkueen parhaat pelaajat

Jarno Haanpää
Tommi Laaksonen

Missatut rangaistuspotkut

Henrik Grönblom   1

Tiedote 3/2014

Perinteinen Nuija-turnaus Raumalla

Osallistumme Rauman erotuomarikerhon järjestämään Nuija-turnaukseen lauantaina 8.11.2014. Otteluohjelma selviää myöhemmin, mutta tarkoitus on lähteä omilla autoilla pelaamaan otteluita ja saapua Poriin otteluiden jälkeen.

ilmoittautumiset pyydetään 15.10 mennessä Aaro Ollilalle (aaro.ollila@porinerotuomarit.fi tai puh. 044 2622 022).

Kerhotuotteet

Kerho tarjoaa settiä mihin kuuluu pelikassi sekä college- ja tuuliasu kerhohintaan 90 (yksittäin ostettuina 105€). Mikäli haluaa tuon setin lisäksi myös takin, niin pakettihinta on 140e (yksittäin 165e). Kaikki tuotteet ovat väriltään mustia. Takissa on fleecevuori ja näin ollen sitä voidaan käyttää lähes koko vuoden. Lisäks on saatavilla hanska/piposettiä hintaan 15€. Tuotteet ovat SOC/Stadium -seuramallistoa, joten tuotteiden ei oleteta muuttuvan joka vuosi vaan ne pysyvät lähes samoina vuodesta toiseen. Tällä tavoin varmistamme mahdollisimman samanlaisten tuotteiden saannin jatkossakin. Löydät kuvaston tuotteista valmiine painatuksineen sivustolta kohdasta Erotuomarikerho – Kerhotuotteet.

Täytä tilauslomakkeeseen (excel-taulukkoon) koot ja laske yhteen hintatiedot. Löydät tilauslomakkeen sivustolta kohdasta Erotuomarikerho – Kerhotuotteet. Mikäli otat kassin, niin laita koko-kohtaan rasti (X). Tuotteet ovat ihan keskivertovaatteiden mitoissa, eli voit valita sen vaatekoon mitä yleensäkin käytät. Lähetä taulukko tämän jälkeen allekirjoittaneelle. Aikataulutus tapahtuu seuraavanlaisesti: tilaus tulee tehdä 26.9.2014 mennessä. Huomio, tilaus on sitova!

Tilaus tulee maksaa 26.9.2014 mennessä nordean tilille 200518-45444. Laita viestikenttään oma nimi.

Kaikenlaiset lisätiedot, esim. koon, tuotteiden tarkemman materiaalin, toimittamisen tms. suhteen Henrik Grönblomilta (henrik.gronblom@porinerotuomarit, puh. 040 822 1613).