Aihearkisto: Uutiset

Futsalerotuomarin peruskurssi Porissa

Suomen palloliiton Länsi-Suomen piiri  järjestää yhdessä erotuomarikerhon kanssa FUTSAL-erotuomarin PERUSKOULUTUKSEN  La 21.10 klo 13-16 Porin urheilutalo, kokoustila 2krs.

Vähintään 15v ikä (syntynyt 2004), lajitaustaa ei tarvita.

Kurssilla käydään säännöt ja toimintamallit läpi pätevien kouluttajien johdolla, jaetaan sääntökirja, pilli ja varoituskansion kortteineen. Kurssin jälkeen toimit erotuomarina lähinnä piirin juniorisarjoissa. Kokemuksen karttuessa myös aikuisten sarjoissa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:Erotuomarikouluttaja Antti Kemppinen, 0509115153, antti.kemppinen@porinerotuomarit.fi tai Länsi-Suomen piirin erotuomariasiantuntija Sami Kattelus, 0400507998,sami.kattelus@palloliitto.fi

Tiedote 1/2018

Kauden päätöstilaisuus

Kauden päätöstilaisuus järjestetään 9.11.2018 klo 18.00 alkaen 100Sauna-tiloissa Isolinnankatu 22B, 28100 Pori. Muistakaa ottaa aiempiin kertoihin viitaten myös käteistä rahaa mukaan! Tilaisuudessa on tarjolla ruoat ja juomat. Kutsu on tulossa myöhemmin ja ajoissa jäsenmaksun maksaneiden ”palkinto” tullaan jakamaan myös ko. tilaisuudessa.

Sählyvuoro

Sählyvuoro alkaa maanantaina 15.10. klo 20-21.30 Vähärauman koululla. Vuoro maksaa osallistujilta 10€ / kausi. Emme saaneet aiemmin käytössä ollutta perjantaivuoroa, mutta kokeillaan miten maanantaivuoro lähtee liikkeelle.

Tietosuoja-asetus

Erotuomarikerho on alkanut noudattamaan toukokuussa voimaan tulluttu uutta tietosuoja-asetusta. Asetukseen liittyvä dokumentaatio löytyy kerhon nettisivuilta. Tästä tiedotettiin jäsenistöä jo kesäkuussa.

Kerhotuotteet ja erotuomarivarusteet

Kerhotuotteista tulee erikseen kyselyä taas keväällä tai kiinnostuksen mukaan. Yksittäisiä tuotteita emme lähde tilamaan, mutta jos on useampia kiinnostuneita tilaamaan niin katsotaan sitten tilanteen mukaan. Aiemmin on pyydetty nappisten lisäämistä kerhotuotevalikoimaan, mutta se on mahdoton toteuttaa, koska Stadium Team Sales ei myy kenkiä vaan niiden ostaminen tapahtuu suoraan myymälästä. Tästä johtuen kenkiä ei tulla lisäämään tilattaviin tuotteisiin, koska emme niitä voi tilata.

Niken erotuomarivarusteita on alustavien tietojen mukaan tulossa laajemmin saataville vuodenvaihteen tienoilla. Liiton erotuomareillakin on ollut haasteita saada varusteita, joten me emme ole tässä poikkeus. Tilaus tullaan tekemään aikaisin keväällä. Tuotepakettien hinnat ovat vielä avoinna. Asiasta tullaan tiedottamaan jäsenistöä heti kun tiedämme tarkemmin tuotteiden saatavuusajankohdasta. Suositus on, että jäsenistö odottaa yhteistilausta, jolloin hinnat ovat varmasti edullisemmat kuin itse tilatessa.

Erotuomarikerho on ottanut myyntiin rajatun määrän pipoja. Pipon hinta on 10€/kpl. Tilaukset rahastonhoitaja Pasi Laiholta.
pasi.laiho@porinerotuomarit.fi
040 702 6038

Kerhon piippiliput
Kerhon piippiliput ovat olleet melko vähäisellä käytöllä pl. Veikkausliigaottelut. Halutessaan jäsenistö voi niitä vapaasti lainata. Lippujen lainauksen tärkeysjärjestys menee ottelun tason mukaan, eli päällekkäisissä varauksissa korkeamman ottelun haltija saa ne käyttöönsä. Lainauksen tiimoilta voi olla yhteydessä kerhon puheenjohtaja Petri Viljaseen, puh. 040 960 2523

Johtokunta

Porilainen kolmikko Veikkausliigassa

14.6.2014 tällä palstalla julkaistiin juttu otsikolla”Porilainen kolmikko Ykkösessä” 11.8.2018 laitettiin paljon paremmaksi kun sama tapahtui Veikkausliigassa ja vieläpä TV-ottelussa.

Paljon on virrannut vettä Kokemäenjoessa sen jälkeen kun viimeksi Porin Erotuomarit -kolmikko on Suomen korkeimmalla sarjatasolla oikeutta ollut jakamassa. Vuodesta 1990 pelatussa Veikkausliigassa sitä ei ennen ole tapahtunut. Veikkausliigan edeltäjässä Mestaruussarjassa on porilaiskolmikoita toki nähty mutta aikaa siitä on vierähtänyt lähemmäs 30 vuotta. Aikaisemmin kolmikot pyrittiin rakentamaan samalta paikkakunnalta ja Porista korkeimman sarjatason triot oli muodostettu mm. Antero Lartolan, Esko Lehdon, Matti Rajalan ja Olavi Fastin ympärille. Avustavina porilaisissa kolmikoissa häärivät mm. Astokarit Reino ja Jussi, Kari Rajala, Pentti Levola, Timo Aaltonen ja Pertti Peltola. (Nämä historiatiedot peräisin Jussi Astokarilta)

Vaasassa pelatun VPS – SJK Veikkausliigaottelun   erotuomarina toimi Petri Viljanen, avustavinaan Eerik Hyöty ja Antti Kemppinen. Hyvä pojat ja Porin Erotuomarit.