Avainsana-arkisto: erotuomaripalkkiot

Tiedote 1/2014

Kesä alkaa jo häämöttämään ja on aika miettiä tulevaa jalkapallokautta.

Tuomarikurssit

Ensinnäkin, muistakaa levittää tuomaritoiminnan ilosanomaa tutuillesi ja kerro hienosta harrastuksesta joka vie mukanaan! Tarvitsemme uusia tuomareita mukaan toimintaan ja voit olla tässä osaltasi avustamassa.

Peruskurssi
Jalkapalloerotuomarikoulutus järjestetään kolmena eri koulutuspäivänä. Lisäksi järjestetään tutustumisottelut huhtikuussa. Ensimmäinen jakso on sunnuntaina 9.3 klo 10 alkaen Karhuhallin luentotilassa (2.krs). Muut jaksot ovat 12.3 ja 17.3.

Jatkokurssi
Erotuomareiden PAKOLLINEN jatkokurssi tullaan järjestämään 18.3 klo 18 alkaen Karhuhallin luentotilassa (2.krs). Jatkokurssin jälkeen on mahdollisuus suorittaa kuntotestit. Muistakaa ottaa sääntökirja mukaan!

Lisätiedot kursseista ja ilmoittautumiset Petri Viljanen 0409602523 / petri.viljanen@porinerotuomarit.fi

Kerhotuotteet

Kerhotuotteita on tilattuina varastoon jonkin verran. Seuratkaa tuotteita myös netistä sivuiltamme! Seuraavia tuotteita voit kysellä Jan Fröberiltä, p. 0505882140.

  • T-paita 10€/kpl. Paidan rinnuksessa kerhon logo
  • Tuulipuku 50€/kpl. Tuulipuvun rinnuksessa kerhon logo
  • Pipo/hanskasetti 15e/setti. Pipossa kerhon logo

KÄTEISMAKSU NOUDETTAESSA !

Tuomariasut 2014

Palloliitto ei tänä vuonna päätynytkään valitsemaan Adidaksen tuomarikokonaisuutta, vaan uusi erotuomareiden vaatettaja on Micron. Tuotteet tullaan tilaamaan yhteistilauksena kun saamme tarkempaa tietoa.

Uudet palkkiot

Piirihallitus on käsitellyt alueemme erotuomarikerhojen esittämät palkkiot kaudelle 2014-2015. Uudet palkkiot on neuvoteltu kahden vuoden sopimuksella. Uudet palkkiot ovat olleet voimassa 3.2.2014 alkaen. Päivitetyt palkkiot löytyvät piirin nettisivuilla.

Vuosikokous

Ennakkotietona, että vuosikokous tullaan pitämään 9.3 klo 17 Karhuhallin luentosalilla (2. krs).

Aktiivisten viheltäjien palkitseminen

Kerhon toiminnan kehittämisen apuna ovat olleet tietysti kaikki erotuomarit, mutta erityiskiitoksen ansaitsevat valtakirjan palauttaneet henkilöt. Allekirjoitettuaan valtakirjan erotuomari lupautuu maksamaan kerholle ns. kerhorahaa suuruudeltaan 1€ / ottelu nettopalkkiosta. Kerhorahan pidättäminen tapahtuu hyvin yksinkertaisesti: lähetätte täytetyn ja allekirjoitetun valtakirjan tuomarilaskujen mukana piiritoimistoon (EI SÄHKÖISENÄ, vaan allekirjoitettuna paperiversiona). Eli täytätte laskut entiseen tapaan, mutta saatte nettopalkkiosta yhden (1) euron vähemmän käteen. Lisätietoa asiasta voi kysellä Petri Viljaselta. Valtakirjan palauttaneita henkilöitä tullaan huomioimaan jatkossakin entistä paremmin. Listauksen parhaiten kerhorahaa keränneistä löydät kerhomme nettisivuilta. Kerhon johtokunta on päättänyt, että 28.2 piiristä kysyttävän listauksen mukaan valtakirjan jättäneet saavat kevään koulutuksissa vuoden 2014 sääntökirjan (arvo 5e). Eli vielä ehdit täyttämään valtakirjan, löydät sen alla olevasta linkin takaa!

Harjoitusottelut ja turnaukset 2013-2014

Tiedote harjoitusotteluiden ja turnausten tuomarointien järjestämisestä on jaeltu alueen seuroille ja PE-53 tuomareille. Vallitsevaan käytäntöön on tehty pieniä viilauksia mutta muuten jatketaan samaan malliin kuin ennenkin eli Antti Kemppinen kerhossamme hoitaa kyseistä työsarkaa. Palkkioihin ja niiden kategorointiin on tehty pientä päivitystä myös.

Harjoitusotteluiden järjestäminen kaudella 2012–2013

Pori 1.11.2012

Hyvät jalkapallon ystävät,

Kauden päättyessä on hyvä aika tiedottaa muutamasta muutoksesta koskien erotuomaritoimintaa. Porin Erotuomarikerhon uudet nettisivut löytyvät osoitteesta PE-53.fi. Porin Erotuomarikerhon toiminta-alueella harjoitusotteluiden ja turnausten asettelut hoitaa jatkossa Antti Kemppinen. Seuraavalla toimintatavalla varmistetaan oikean tasoinen erotuomari sekä otteluiden tasainen jakaantuminen jäsenistölle. Toimintatapa palvelee sekä seuroja että erotuomareita. Näin saamme esimerkiksi erotuomareille kokemusta haastavimmista otteluista tulevaa kautta varten.

Continue reading