Avainsana-arkisto: tiedote1/2015

Tiedote 1/2015

Tervehdys

Nurmikentät vihertävät jo mukavan näköisesti ja kausi 2015 on valmis alkamaan todenteolla. Talvi meni kerhomme osalta erittäin hienosti ja siitä kiitos kuuluu teille, jotka toimitte tuomareina lukuisissa treenipeleissä sekä turnauksissa. Erityisesti haluan kiittää kerhon erotuomariasettelijaa Marko Räsästä, jolla on ollut treenipelien kanssa kädet täynnä töitä.

Tulevaisuudessa jäsenistö voisi kuitenkin olla aktiivisempi talven aikana turnauksissa ja treenipeleissä, joita pelataan Porissa jo erittäin paljon nykyisin.

Maaottelumatka 13.6 Suomi-Unkari

Kerho järjestää maaottelumatkan Helsinkiin lauantaina 13.6.2015. Tilattuna on iso bussi ja 20 lippua. Toki jokaisella on itse mahdollisuus hankkia lippu peliin ja käyttää kerhon järjestämää kuljetusta, jonka omavastuu jäsenelle on 15€ sisältäen menopaluu kuljetuksen Olympiastadionille.

Lisenssit

Muistakaa hoitaa lisenssit kuntoon. Suomen Palloliitto edellyttää, että jokaisella erotuomarilla on lisenssi voimassa. Esimerkiksi erotuomarikorttia ei enää saa, jos ei maksa lisenssiä.

Kerhotuotteet

Moni on jo varmasti tietoinen, että kerhomme tekee yhteistyötä Stadiumin kanssa. Aikaisemmin  kerhotuotteemme olivat Stadiumin omaa merkkiä nimeltään SOC, mutta nyt niiden hinnat ovat oleellisesti kallistuneet sekä joidenkin tuotteiden saatavuus on merkittävästi heikentynyt,  joten vaihdamme tuotemerkkiä. Tulevaisuudessa käytämme NIKE-merkkisiä tuotteita. Tällä takaamme, että jäsenistömme kulkee tyylikkäissä ja laadukkaissa asusteissa. Tuotteita pääsee sovittamaan Porin Stadiumilla, joka sijaitsee kauppakeskus Puuvillassa. Näistä tulee vielä sähköpostilla tarkemmat tiedot lähiaikoina.

Kerholla on myynnissä myös FOX40 pillejä hintaan 5€/kpl, muutamia korttikansioita jotka sisältävät punaisen ja keltaisen kortin sekä muistiinpanoblokin hintaan 5€/kpl.

Myös tyylikkäitä kerhon logolla varustettuja pipoja ja tuubihuiveja on myynnissä 10€ kappalehintaan.

Pori Cup 23.–26.7.2015

Pori Cupin 10-vuotisjuhlaturnaus pelataan heinäkuussa ympäri Poria. Viime vuonna hoidimme ansiokkaasti yli 500 erotuomaritehtävää 4 päivän aikana. Tietenkin pyrimme vähintään samaan määrään  ja miksemme jopa parantaisi vielä. Tämä vaatii jäsenistöltämme jälleen kerran panostamista ja venymistä kyseisen turnauksen läpiviemiseksi. Useampana vuotena kerhomme on saanut paljon positiivista palautetta tuomaritoiminnasta, joten näen tämän hyvänä positiivisena näkyvyytenä meidän kerhollemme. Toivottavasti mahdollisimman moni on käytössä turnauksessa.

Poissaolot

Valitettavasti viime kaudella poissaolojen määrä peleistä oli 30. Voisimme yhdessä yrittää kaudelle 2015 parantaa huomattavasti tätä asiaa. Jokainen vastaa itse, että hoitaa omat pelinsä, ja mikäli ei jostain syystä pääse itselle aseteltuun peliin, niin hoitaa itselleen sijaisen. Muistakaa, että soittamalla muille tuomareille tuuraajan löytäminen on helpompaa. NÄIN TOIMITAAN: KOLMIKKOPELEISSÄ EROTUOMARI  SOITTAA PARI PÄIVÄÄ ENNEN OTTELUA AVUSTAVILLE JA VARMISTAA HEIDÄN SAAPUMISENSA, KIMPPAKYYDIT YMS. MIKÄLI SOITTOA EI KUULU, AVUSTAVA OTTAA YHTEYTTÄ EROTUOMARIIN.

 

Lopuksi haluan toivottaa kaikille erittäin menestyksekästä ja mukavaa kautta 2015. Tehdään kerhona tästä hieno kesä satakuntalaiselle jalkapallolle omalla panoksellamme.

NÄHDÄÄN KENTILLÄ!

Kerhon puheenjohtaja
Petri Viljanen