Tilaa erotuomari

Säännöt

Harjoitusotteluiden ilmoittaminen
Harjoitusottelut on sovittava vähintään seitsemän (7) päivää ennen ottelutapahtumaa tai kaksi (2) viikkoa ennen turnausta. Toivomme, että olette mahdollisimman ajoissa liikkeellä. Seura ottaa yhteyttä Antti Kemppiseen tämän lomakkeen kautta. Lisätietoja voi kysellä Antillta, puh. 050 911 5153. Muistakaa mainita poikkeavista peliajoista esim. vuoron takia. Antti asettelee erotuomarit ja ilmoittaa ne seuralle viimeistään ottelupäivää edeltävänä iltana. Harjoitusotteluiden erotuomariasetteluista peritään asettelumaksu 5 € / kolmikkopeli ja muista 3 € / ottelu. Mikäli ottelusta ilmoitetaan alle 7 vrk ennen peliä, tulee asettelumaksun päälle 20 € lisä.

Laskutus
Asettelukorvaus laskutetaan tarvittaessa kootusti sekä eriteltynä joukkueilta n. 1-2 kk ottelutapahtuman jälkeen. Erotuomaripalkkion maksatus tapahtuu Tason kautta jos ei toisin mainita.

Muuta huomioitavaa
Otteluissa käytetään lähes aina kolmikkoa. Kirjeen listauksesta löytyy käytössä olevat palkkiot sekä erotuomarien lukumäärä otteluissa. Tiedot palkkioista löytyvät myös kerhon nettisivuilta. Turnausten palkkiot sovitaan erikseen asettelijan kanssa! Harjoitusotteluissa ei ole pöytäkirjat käytössä, jolloin niissä ei tarvita ottelun tulosta tai syöttää pelaajia pöytäkirjaan, vaan palkkion pääsee kuittaamaan heti ottelun jälkeen.

Harjoitusotteluissa palkkio määräytyy ylemmän sarjatason joukkueen mukaan. Turnausten palkkiot sovitaan tarvittaessa erikseen asettelijan kanssa! Harjoitusotteluiden palkkiot ovat voimassa 1.1.2019 alkaen ja ne löytyvät myös piirin sivuilta.

Tilauslomake


Tilaajan nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelin (pakollinen)

Ottelupäivä (pakollinen)

Otteluaika (pakollinen)

Ottelupaikka (pakollinen)

Sarjataso / ikä (pakollinen)

Joukkueet (pakollinen)

Pelimuoto (pakollinen)

Peliaika (pakollinen)

Erotuomarien lukumäärä (pakollinen)

Muuta huomioitavaa

Vastaa