Avainsana-arkisto: futsal

Tiedote 5/2013

FUTSAL

Taas on se aika vuodesta kun syksyn viimeiset jalkapallo-ottelut alkavat olla käsillä ja on aika pikkuhiljaa siirtyä futsalin pariin. Kurssien tiedot löytyvät myös osoitteesta www.porinerotuomarit.fi (tapahtumakalenteri / tiedote 5/2013). Futsalin kursseja menee seuraavasti:

Porissa pidettävät kurssit

  • Futsaltuomarien peruskurssi sunnuntaina 13.10 klo 10:00 alkaen Karhuhallin luentosalissa (2. krs)
  • Futsaltuomarien jatkokurssi tiistaina 8.10 klo 17:30 alkaen Karhuhallin luentosalissa (2. krs). Korkeamman sarjan viheltäjille juoksutesti

Tampereella pidettävät kurssit

  • Futsalin koulutus- ja testaustilaisuus kakkosen tuomareille lauantaina 12.10 Lisätiedot Petri Viljaselta

Kouluttajana Porin kursseilla Ville Tiljander puh. 0503303308. Ilm ja lisätiedot Jouni Ahl kilpailupäällikkö puh 050-3640487, email: jouni.ahl[a]palloliitto.fi. www.satakunta.palloliitto.fi tai erotuomarivastaava Petri Viljanen, 040-9602523, petuv87@gmail.com

Kerhotuotteet

T-paitoja sekä pipo/hanskasettejä on tilattuina varastoon jonkin verran. Hintaa pipo/hanskasetille tulee 15e. Seuratkaa tuotteita (kuvasto tulossa) myös netistä sivuiltamme!

Uutuutena tarjoamme myös teknisiä alusvaatteita (ei kerhon logopainatusta): tekniset alushousut (ns. pitkät boxerit) ja pitkähihainen tekninen aluspaita settihintaan 40e. Yksittäin ostettuina alushousut 20e, pitkähihainen aluspaita 22e. Koot S-XXL, väri musta. Tilaukset maanantaihin 7.10 mennessä allekirjoittaneeseen.

Tuomariasut Adidas14

Tuotteet tilataan yhteistilauksena yhteistyökumppaniltamme Pyörä-Nurmelta. Tuotteiden hintatietojen ja palloliiton virallisten värivalintojen selkiydyttyä tehdään yhteystilaus mahdollisimman nopeasti (oletettavasti lokakuun aikana). Tuotteet saapuvat mitä ilmeisemmin sitten vuodenvaihteen jälkeen, eli olemme ensimmäisten joukossa käyttämässä uusia tuotteita.

Keskustele ja verkostoidu

Voit olla yhteydessä kerhon jäseniin monin eri tavoin. Pelejä annetaan ensisijaisesti pois puhelimien välityksellä, seuraavina vaihtoehtoina sähköposti, tekstiviesti, facebook.

Voit osallistua keskusteluun myös facebook-sivuillamme. Löydät uusimmat tiedotteet, tärkeimmät linkit, kuvia yms. kerhon nettisivuilta.

Pikkujoulut

Pikkujoulut vietetään Pietniemen saunatuvalla lauantaina 30.11. Tarkemmat tiedot tapahtumasta ja osallistumisesta ilmoitetaan myöhemmin.

Uudet tuomarit

Uusia tuomareita on saatu mukaan toimintaan. Tervetuloa Poriin ja Porin Erotuomarit ry:n toimintaan; pelejä tulee varmasti riittämään.

Pekka Rotola-Pukkila Kauhajoelta on muuttanut Poriin ja tulee mukaan toimintaan. Pekan yht.tiedot: 0400440285, pekka.rotolapukkila@luukku.com

Santeri Ojala Turusta tulee mukaan toimintaan. Santerin yht.tiedot: 0505964015, santeri.ojala93@gmail.com

terv. Henrik Grönblom
PE-53 sihteeri