Avainsana-arkisto: kerhotuotteet

Uudet kerhotuotteet

Kerhomme tekee yhteistyötä Stadiumin kanssa. Aikaisemmin  kerhotuotteemme olivat Stadiumin omaa merkkiä (SOC), mutta nyt niiden hinnat ovat oleellisesti kallistuneet sekä joidenkin tuotteiden saatavuus on merkittävästi heikentynyt,  joten vaihdamme tuotemerkkiä. Tulevaisuudessa käytämme NIKE-merkkisiä tuotteita. Tällä takaamme, että jäsenistömme kulkee tyylikkäissä ja laadukkaissa asusteissa. Meillä on myös suoraan toiselta toimittajalta käytössämme pipo sekä tuubimallinen kaulahuivi Aaro Ollilan hoitamana.

Tulevaisuudessa kerho tulee saamaan bonuksia sekä kerhon omaan myyntiin että jäsenen tai jäsenen tuttavan ostoksiin perustuen. Tässä lisätietoa poimittuna suoraan Stadiumin nettisivuilta asiasta:

Nyt on avautunut loistava mahdollisuus tukea omaa Seuraansa. Kaikista Seuran, seuran jäsenten, perheiden ja tukijoiden Stadiumilla tehdyistä ostoista kertyy 3% bonusta suoraan Seuralle. Hienointa on se, että ostoksen tekevä tukija saa myös pitää oman henkilökohtaisen bonuksensa
Bonusta kaikille, samasta ostoksesta.

Jotta Seuran jäsen tai tukija voi tukea Seuraansa on hänen oltava Stadium kanta-asiakas, Stadium Member. Tällöin hän voi valita tuettavan Seuran osoitteessawww.stadium.fi/teamsales seuraamalla sivustolla löytyviä ohjeita.
 
Mikäli seuran jäsen tai tukija ei ole vielä Stadium kanta-asiakas voi hän liittyä kanta-asiakkaaksi myymälässä tai osoitteessa www.stadium.fi ja seurata sivustolta löytyviä liittymistä koskevia ohjeita.
Jäsenyys on tietysti kortitonta ja maksutonta.

Myös ostot jotka ovat tehty 14 päivää ennen liittymistä ovat bonusoikeutettuja. Stadium.fi sivustolta löytyvältä jäsensivustolta, kohdasta ”minun sivuni”, on asiakkaalla mahdollisuus reaaliaikaiseen tuen seurantaan. Tuettavia Seuroja voi olla samanaikaisesti jopa 4kpl (valittuaan useamman seuran jakaantuu bonus tasaisesti kaikille)
Tuettavan Seuran on oltava Team Stadium jäsen.
Lisätietoa ja tarkemmat jäsenehdot ovat esillä sivustolla www.stadium.fi 

Lisätietoja osoitteesta www.stadiumteamsales.fi

Tuotteita pääsee sovittamaan Porin Stadiumilla, joka sijaitsee kauppakeskus Puuvillassa. Kenkiä pystyy sovittamaan suoraan kenkäosaston puolella, loput tuotteet ovat sovitettavissa Stadium Team Sales -osaston puolella.

Lähetämme sähköpostitse tarkempaa informaatiota Stadiumin kanta-asiakkuuden hankkimisesta sekä jo olemassa olevan kanta-asiakkuuden liittämisestä kerhon bonustiliin myöhemmin kun kerhomme ovat Team Sales -sivut ovat avautuneet.

Alta löytyvän linkin takaa pääset suoraan kerhotuotesivulle (Erotuomarikerho – Kerhotuotteet) ja katsomaan kerhotuotekuvaston

Kerhotuotteet

Kerhomallistomme Stadiumin sivuilla

Tiedote 3/2014

Perinteinen Nuija-turnaus Raumalla

Osallistumme Rauman erotuomarikerhon järjestämään Nuija-turnaukseen lauantaina 8.11.2014. Otteluohjelma selviää myöhemmin, mutta tarkoitus on lähteä omilla autoilla pelaamaan otteluita ja saapua Poriin otteluiden jälkeen.

ilmoittautumiset pyydetään 15.10 mennessä Aaro Ollilalle (aaro.ollila@porinerotuomarit.fi tai puh. 044 2622 022).

Kerhotuotteet

Kerho tarjoaa settiä mihin kuuluu pelikassi sekä college- ja tuuliasu kerhohintaan 90 (yksittäin ostettuina 105€). Mikäli haluaa tuon setin lisäksi myös takin, niin pakettihinta on 140e (yksittäin 165e). Kaikki tuotteet ovat väriltään mustia. Takissa on fleecevuori ja näin ollen sitä voidaan käyttää lähes koko vuoden. Lisäks on saatavilla hanska/piposettiä hintaan 15€. Tuotteet ovat SOC/Stadium -seuramallistoa, joten tuotteiden ei oleteta muuttuvan joka vuosi vaan ne pysyvät lähes samoina vuodesta toiseen. Tällä tavoin varmistamme mahdollisimman samanlaisten tuotteiden saannin jatkossakin. Löydät kuvaston tuotteista valmiine painatuksineen sivustolta kohdasta Erotuomarikerho – Kerhotuotteet.

Täytä tilauslomakkeeseen (excel-taulukkoon) koot ja laske yhteen hintatiedot. Löydät tilauslomakkeen sivustolta kohdasta Erotuomarikerho – Kerhotuotteet. Mikäli otat kassin, niin laita koko-kohtaan rasti (X). Tuotteet ovat ihan keskivertovaatteiden mitoissa, eli voit valita sen vaatekoon mitä yleensäkin käytät. Lähetä taulukko tämän jälkeen allekirjoittaneelle. Aikataulutus tapahtuu seuraavanlaisesti: tilaus tulee tehdä 26.9.2014 mennessä. Huomio, tilaus on sitova!

Tilaus tulee maksaa 26.9.2014 mennessä nordean tilille 200518-45444. Laita viestikenttään oma nimi.

Kaikenlaiset lisätiedot, esim. koon, tuotteiden tarkemman materiaalin, toimittamisen tms. suhteen Henrik Grönblomilta (henrik.gronblom@porinerotuomarit, puh. 040 822 1613).