Avainsana-arkisto: kaudenpäätös

Kauden päätöstilaisuus 2014

Vietimme pikkujoulujen sijasta kauden päätöstilaisuutta Lasikellarin saunatiloissa 10.10.2014. Puheenjohtaja Viljanen kertasi alkupuheessaan mennyttä kautta niin hyvässä kuin pahassakin; kerhon jäseniä on saatu yhä ylemmäs eli meiltä löytyy veikkausliigaviheltäjä sekä ykkösen avustavia. Negatiivisena asiana tuomarien poissaolot, joita ei viime vuodesta pystytty vähentämään. Ohjelmassa oli lisäksi talouskatsaus ja jo perinteeksi muodostunut tietokilpailu sekä palkittavien muistaminen. Kerhoviheltäjäpalkinnon pokkasi jälleen Marko Räsänen. 60v tänä vuonna täyttäneet Raimo Metsänen (viiri nro 58), Hannu Järvenpää (nestemäinen palkinto) ja Jan Fröberg (viiri nro 59) saatiin myös yhteiskuvaan.

Tästä pääset katsomaan kuvia tapahtumasta:

Tiedote 3/2014

Perinteinen Nuija-turnaus Raumalla

Osallistumme Rauman erotuomarikerhon järjestämään Nuija-turnaukseen lauantaina 8.11.2014. Otteluohjelma selviää myöhemmin, mutta tarkoitus on lähteä omilla autoilla pelaamaan otteluita ja saapua Poriin otteluiden jälkeen.

ilmoittautumiset pyydetään 15.10 mennessä Aaro Ollilalle (aaro.ollila@porinerotuomarit.fi tai puh. 044 2622 022).

Kerhotuotteet

Kerho tarjoaa settiä mihin kuuluu pelikassi sekä college- ja tuuliasu kerhohintaan 90 (yksittäin ostettuina 105€). Mikäli haluaa tuon setin lisäksi myös takin, niin pakettihinta on 140e (yksittäin 165e). Kaikki tuotteet ovat väriltään mustia. Takissa on fleecevuori ja näin ollen sitä voidaan käyttää lähes koko vuoden. Lisäks on saatavilla hanska/piposettiä hintaan 15€. Tuotteet ovat SOC/Stadium -seuramallistoa, joten tuotteiden ei oleteta muuttuvan joka vuosi vaan ne pysyvät lähes samoina vuodesta toiseen. Tällä tavoin varmistamme mahdollisimman samanlaisten tuotteiden saannin jatkossakin. Löydät kuvaston tuotteista valmiine painatuksineen sivustolta kohdasta Erotuomarikerho – Kerhotuotteet.

Täytä tilauslomakkeeseen (excel-taulukkoon) koot ja laske yhteen hintatiedot. Löydät tilauslomakkeen sivustolta kohdasta Erotuomarikerho – Kerhotuotteet. Mikäli otat kassin, niin laita koko-kohtaan rasti (X). Tuotteet ovat ihan keskivertovaatteiden mitoissa, eli voit valita sen vaatekoon mitä yleensäkin käytät. Lähetä taulukko tämän jälkeen allekirjoittaneelle. Aikataulutus tapahtuu seuraavanlaisesti: tilaus tulee tehdä 26.9.2014 mennessä. Huomio, tilaus on sitova!

Tilaus tulee maksaa 26.9.2014 mennessä nordean tilille 200518-45444. Laita viestikenttään oma nimi.

Kaikenlaiset lisätiedot, esim. koon, tuotteiden tarkemman materiaalin, toimittamisen tms. suhteen Henrik Grönblomilta (henrik.gronblom@porinerotuomarit, puh. 040 822 1613).