Avainsana-arkisto: maaottelu

Tiedote 3/2014

Perinteinen Nuija-turnaus Raumalla

Osallistumme Rauman erotuomarikerhon järjestämään Nuija-turnaukseen lauantaina 8.11.2014. Otteluohjelma selviää myöhemmin, mutta tarkoitus on lähteä omilla autoilla pelaamaan otteluita ja saapua Poriin otteluiden jälkeen.

ilmoittautumiset pyydetään 15.10 mennessä Aaro Ollilalle (aaro.ollila@porinerotuomarit.fi tai puh. 044 2622 022).

Kerhotuotteet

Kerho tarjoaa settiä mihin kuuluu pelikassi sekä college- ja tuuliasu kerhohintaan 90 (yksittäin ostettuina 105€). Mikäli haluaa tuon setin lisäksi myös takin, niin pakettihinta on 140e (yksittäin 165e). Kaikki tuotteet ovat väriltään mustia. Takissa on fleecevuori ja näin ollen sitä voidaan käyttää lähes koko vuoden. Lisäks on saatavilla hanska/piposettiä hintaan 15€. Tuotteet ovat SOC/Stadium -seuramallistoa, joten tuotteiden ei oleteta muuttuvan joka vuosi vaan ne pysyvät lähes samoina vuodesta toiseen. Tällä tavoin varmistamme mahdollisimman samanlaisten tuotteiden saannin jatkossakin. Löydät kuvaston tuotteista valmiine painatuksineen sivustolta kohdasta Erotuomarikerho – Kerhotuotteet.

Täytä tilauslomakkeeseen (excel-taulukkoon) koot ja laske yhteen hintatiedot. Löydät tilauslomakkeen sivustolta kohdasta Erotuomarikerho – Kerhotuotteet. Mikäli otat kassin, niin laita koko-kohtaan rasti (X). Tuotteet ovat ihan keskivertovaatteiden mitoissa, eli voit valita sen vaatekoon mitä yleensäkin käytät. Lähetä taulukko tämän jälkeen allekirjoittaneelle. Aikataulutus tapahtuu seuraavanlaisesti: tilaus tulee tehdä 26.9.2014 mennessä. Huomio, tilaus on sitova!

Tilaus tulee maksaa 26.9.2014 mennessä nordean tilille 200518-45444. Laita viestikenttään oma nimi.

Kaikenlaiset lisätiedot, esim. koon, tuotteiden tarkemman materiaalin, toimittamisen tms. suhteen Henrik Grönblomilta (henrik.gronblom@porinerotuomarit, puh. 040 822 1613).

Porin Erotuomarit maaottelumatka 6.9.

Perjantaina 6.9. joukko Porin Erotuomarit ry jäseniä matkusti Olympiastadionille seuraamaan Suomi-Espanja maaottelua. Matkaan lähdettiin Porista klo 16 tilausajobussilla. Väkeä oli juuri sopivasti mukana että bussissa oli mukavan väljää matkustaa. Menomatkalla pysähdyttiin Forssan Autokeitaalla ja nautittiin kerhon tarjoamasta välipalasta. Perillä Helsingissä oltiin kahdeksalta ja aikaa jäi riittävästi siirtyä klo 21:30 alkavaan otteluun. Itse ottelusta ei valitettavasti jäänyt jälkipolville paljon kerrottavaa, tappio 0 -2 ja kirjoitti media mitä tahansa, kerhon paikalla ollut asiantunteva raati oli sitä mieltä että otteluun oli lähdetty ” me ollaan hävitty tää peli ” – asenteella.

Paluumatkalle päästiin lähtemään melko nopeasti loppuvihellyksen jälkeen vaikka ruuhkaa tietysti oli.

Tällaiset yhteiset tapahtumat ovat antoisia yhteishengen kohottamistilaisuuksia, joita meidän kerhossa ei valitettavasti viime vuosina ole paljon ollut. Pikkujouluja ei tietenkään voi unohtaa; ne ovat muuten 30.11. Lisäinfoa tästä myöhemmin.

Valokuvia maaottelumatkalta