Tiedote 4/2013

Kurinpitopäätös

Porin Erotuomarit – 53 ry johtokunta on päättänyt seuraavaa:
Kerhon jäsenelle Eemeli Vappulalle annetaan kirjallinen varoitus ja suljetaan kerhon turnausasetteluista siten, että se päättyy 2014 PoriCupin jälkeen. Mikäli hän kuitenkin ottaa joltakin tuomarilta pelejä turnauksissa, ko. peleistä ei makseta palkkiota. Asiasta tullaan tiedottamaan jäsenistöä.

Päätöksen perustelut:
Porin Erotuomarit – 53 ry 6§:
” Jos yhdistyksen jäsen on toiminut yhdistyksen sääntöjä, periaatteita tai etuja vastaan,”
Tässä tapauksessa johtokunta on päättänyt että PoriCupissa erotuomari Eemeli Vappula on rikkonut tätä kerhon sääntöpykälää laiminlyödessään hänelle asetellut pelit sunnuntaina 4.8. Päätöksenteossa on otettu huomioon kyseisen tuomarin aikaisempi toiminta, jonka on katsottu heikentäneen Porin Erotuomarit -53 asemaa luotettavana yhteistyökumppanina piirin peleissä ja alueen seurojen järjestämissä turnauksissa. Näistä Vappulaa on huomautettu suullisesti. Johtokunnanpäätös oli yksimielinen.

Porissa 21.8.2013
Porin Erotuomarit -53 ry
Johtokunta

Poissaolot

Sanktion käyttöönotosta huolimatta peleistä poissaolot jatkuneet ja voidaan jo puhua erittäin vakavasta tilanteesta. Tarvittaessa kerho tulee ottamaan käyttöön rankemmat otteet mikäli poissaoloja ei saada kuriin. Ilmoittakaa aina vaihdosta piiriin Jouni Ahlille ja viestin kopioksi pelin ottanut, ei ole niin vaikeata! Olemme nyt ottanut käyttöön myös julkisen syntilistan poissaoloista. Tästä löytyy lisätietoa alla.

Kerhon uudet nettisivut

Kerhon uudet nettisivut ovat osoitteessa porinerotuomarit.fi . Aikaisempien päivitysongelmien vuoksi päätimme luopua vanhoista sivuista. Ongelmat on nyt ratkaistu niin, että kerho omistaa nettiosoitteen, palvelintilan ja kykenee itsenäisesti päivittämään sivustoa. Kiitos tästä kuuluu Teemu Jönkkärille, joka on nähnyt kaiken vaivan sivujen eteen. Kiitos siis Teemulle! Sivuja tullaan päivittämään huomattavasti aktiivisemmin kuin aiemmin ja lisäämään kaikkea materiaalia (mm. kuvia) sivustolle, jotta sivustolla on mielenkiintoista vierailla useamminkin. Uutena, kylläkin ikävä asiana kerhomme sivuilla julkaistaan syntilista pelinsä laiminlyöneistä tuomareista. Uudistusten myötä, myös kerhon johtokunnan sähköpostiosoitteet tulevat muuttumaan muotoon etunimi.sukunimi@porinerotuomarit.fi. Uudet osoitteet ilmoitetaan piiriin ja muutetaan sähköpostilistaukseen lähitulevaisuudessa. Tästä tulee erilllinen viesti.

t.Henrik Grönblom
0408221613
PE-53 sihteeri