Porin Erotuomarit juhli 60-vuotista taivaltaan

Porilaisten jalkapallo- ja futsaltuomareiden oma urheiluseura Porin Erotuomarit ry perustettiin v. 1953 ja on nyt 60 vuotta myöhemmin osoittanut olevansa edelleen voimissaan. Tästä osoituksena mm se, että pyöreitä vuosia täytettiin maaliskuussa 80 hengen voimin. Mukana olivat myös erotuomareiden puolisot, joita yhdistyksen puheenjohtaja Petri Viljanen erikseen kiitteli tervetulopuheessaan.

Tätä ennen tilaisuus kuitenkin aloitettiin Matti Granathin tahdittamana hiljaisella hetkellä vuosien varrella poisnukkuneiden kerhon jäsenten muistolle.

Porin Erotuomarit ry oli aikaisemmin vuosikokouksessaan johtokunnan esityksestä päättänyt kutsua yhdistyksen kunniapuheenjohtajaksi Olavi Fastin. Pitkäaikainen erotuomari ja seuratoimija Fast on ollut mm. erotuomarikerhon puheenjohtajana 1982 – 1990 ja oli erittäin liikuttunut saamastaan kunnianosoituksesta.

Juhlatilaisuudessa palkittiin myös seura-aktiiveja ja vuoden 2012 parhaita erotuomareita. Parhaan erotuomarin palkinnon sai Petri Viljanen, joka kauden 2012 päätteeksi valittiin palloliiton valiotuomareiden koulutusryhmään. Lupaavan erotuomari palkinnon sai Mirko Varhelahti ja parhaan avustavan erotuomarin palkinnon pokkasi Eerik Hyöty. Parhaan futsaltuomarin palkinnon sai niin ikään Petri Viljanen, joka päätti kerhon 13 vuotta kestäneen tauon korkeimmalla sarjatasolla tuomiten futsalissa liigaa 2012. Kerhotoimijapalkinnon sai Pasi Laiho ja Matti Lindström palkittiin pitkäaikaisesta erotuomarikerhon hyväksi tehdystä työstä. Jukka Backman ja Jussi Astokari palkittiin juhlien hyväksi tehdystä varainhankinnasta.

Vuosijuhlien kuvagalleria

Flickr-palvelun valokuvagalleria